
Finnish origin and ecological property
Oat is one of the grains that Finland can source in a self-sufficient way. Oats grow well in Finland’s conditions. Oats are also an ecological grain with a low carbon footprint.Oats are versatile
Oats can be used as flakes in porridge and muesli, as well as in cooking and baking.Fibre and beta-glucan content
Oats contain a significant amount of the soluble dietary fibre, beta-glucan, which helps to control cholesterol levels. Fibre is gentle on the stomach and helps to prevent fluctuations in blood sugar levels.Oat is a nutritionally versatile grain
Oats provide a good balance of protein, carbohydrates and fat. It is a nutritionally versatile grain that everyone can enjoy.Tasty, mild flavour
Oats taste good. Due to its appealing and mild flavour, oats are ideal for use as raw material in a variety of products.
1. フィンランド原産と環境的特性
オーツ麦は、フィンランドが自給自足できる穀物の1つです。 フィンランドの環境的条件でよく育つオーツ麦は、二酸化炭素排出量の少ないエコロジカルな穀物でもあります。
2. オーツ麦は万能
オーツ麦は、お粥やミューズリーのフレークとしてだけでなく、料理やベーキングにも使用できます。
3.食物繊維とベータグルカンの含有量
オーツ麦には、コレステロール値を制御するために役立つ可溶性食物繊維、ベータグルカンがたくさん含まれています。食物繊維は胃にやさしく、血糖値の変動を防ぎます。
4.オーツ麦は栄養的にも万能な穀物
タンパク質、炭水化物、脂肪のバランスが取れているオーツ麦は、誰もが楽しめる栄養たっぷりの穀物です。
5.マイルドな風味で美味しい
マイルドな風味のオーツ麦はおいしいです。 様々な食品の原料に最適です。