FIVE TIPS FOR HEALTHY SNACKING
Variety is the spice of life. The perfect snack is comprised of vegetables, berries, fruit and whole grain products.
健康的なスナックのための5つのヒント
多様性は人生のスパイスです。最適なスナックは、野菜、ベリー、果物、全粒穀物製品を含みます。
Variety is the spice of life. The perfect snack is comprised of vegetables, berries, fruit and whole grain products.
健康的なスナックのための5つのヒント
多様性は人生のスパイスです。最適なスナックは、野菜、ベリー、果物、全粒穀物製品を含みます。
The excellent qualities of Elovena products are based on nutritionally diverse whole grain oats. Whole grain oats contain all the nutrient-rich components of the grain.
エロベーナ商品はなぜ健康的?
エロベーナは品質が優れています。様々な栄養を含む全粒オーツ麦からできており、穀物の栄養豊富な成分がすべて含まれています。
Oats are suitable for those following a strict FODMAP diet and, thus, provide an excellent source of fibre, also for anyone with a sensitive stomach.
オーツ麦はフォドマップ食事療法に適しています
オーツ麦は、厳しいFODMAP食事療法をしている人に適しており、敏感な胃を持つ人にも優れた食物繊維を提供します。
Elovena Gluten-free products are safe for those with celiac disease or allergies to other grains.
エロベーナ グルテンフリー グルテンフリーの認定を獲得
エロベーナ グルテンフリー商品は、セリアック病やその他の穀物アレルギーのある人にとって安全です。
Oat is one of the grains that Finland can source in a self-sufficient way. Oats grow well in Finland’s conditions. Oats are also an ecological grain with a low carbon footprint.
オーツ麦を選ぶ5つの理由
オーツ麦は、フィンランドが自給自足できる穀物の1つです。 フィンランドの環境的条件でよく育つオーツ麦は、二酸化炭素排出量の少ないエコロジカルな穀物でもあります。
Oat is a fantastic grain in terms of its nutritional value. Oats are generally used in their whole grain form to preserve all of the important nutritional components of the grain.
オーツ麦は栄養上の推奨事項に対応しています
オーツ麦は栄養価の点で素晴らしい穀物です。オーツ麦は一般に、重要な栄養成分をすべて保つために、全粒穀物の状態で使用されます。
The perfect snack is comprised of vegetables, berries, fruit and whole grain products. These can be supplemented further with a variety of low-fat dairy and meat products.
バランスの取れた食事の一部としての健康的なスナック
最適なスナックは、野菜、ベリー、果物、全粒穀物製品を含みます。これらは、低脂肪乳製品や肉製品でさらに補うことができます。
In a gluten-free diet, the use of cereal products can easily be negligible, which may also result in insufficient fibre intake. Whole grain plays a key role as a source of dietary fibre.
グルテン抜きの食事でのオーツ麦の役割
グルテンを抜きにした食事の場合、穀物製品を避けることがよくあり、食物繊維の摂取量が不十分になる可能性が生じます。全粒穀物は食物繊維の供給源として重要な役割を果たしています。